Δευτέρα, Φεβρουαρίου 13, 2006

Επιμορφωτικό σεμινάριο στο ΠΑΣΟΚ


Για τους γραμματείς και αναπληρωτές των δημοτικών οργανώσεων
Επιμορφωτικό σεμινάριο στο ΠΑΣΟΚ


Επιμορφωτικό σεμινάριο, πραγματοποίησε χθες το πρωί, η Νομαρχιακή Επιτροπή Μαγνησίας του ΠΑΣΟΚ, στο οποίο πήραν μέρος οι γραμματείς και οι αναπληρωτές τους όλων των δημοτικών οργανώσεων και είχε ως θέμα «Μέθοδοι συμμετοχικής συζήτησης πολιτικής διαβούλευσης και λήψης αποφάσεων»

Το σεμινάριο στη Μαγνησία, διοργανώθηκε από το Συμβούλιο Επιμόρφωσης της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ. Τα σεμινάρια γίνονται με τη μέθοδο της συζήτησης και στόχος είναι η συμμετοχή όλων, ώστε να είναι η δυνατή και η διαμόρφωση θέσεων.

Ο υπεύθυνος του προγράμματος για το Νομό Μαγνησίας κ. Γιώργος Λαρισαίος τόνισε: «Το Ινστιτούτο Επιμόρφωσης του ΠΑΣΟΚ, εδώ και ένα χρόνο, έχει ξεκινήσει σεμινάρια, εργαστήρια, επιμορφωτικές δραστηριότητες που απευθύνονται σε στελέχη, μέλη φίλους του κόμματος. Το περιεχόμενο αυτών των σεμιναρίων ξεκινά από θέματα επικαιρότητας, όπως η αναθεώρηση του Συντάγματος, τα προβλήματα της ακρίβειας, η Σοσιαλιστική Διεθνής, θέματα παιδείας, Οικονομίας, αγροτικά προβλήματα».

Στο σεμινάριο χρησιμοποιήθηκαν και βίντεο, όπου γινόταν σχολιασμός, ερωτήσεις, ενώ στο τέλος θα βγουν και τα συμπεράσματα και όπως είπε ο κ. Λαρισαίος στόχος είναι «να γίνει κατανοητό για το πώς μπορούμε να διοργανώσουμε μία συζήτηση, ώστε στο τέλος της πραγματικά να διαμορφωθούν τέτοιες απόψεις, οι οποίες θα μπορούν να καλύψουν ό,τι έχει κατατεθεί κατά τη διάρκειά τους».

Κυριακή, 12 Φεβρουαρίου 2006
Η ΘΕΣΣΑΛΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: